torstai 5. maaliskuuta 2015

Kevättä rinnassa!

Viikot vierii eteenpäin hurjaa vauhtia ja kohta on kesä!!! 

Huomaan "sisäisen heräämisen" joka johtunee tuosta ihanasta auringon valosta, joka pilkahtelee aika ajoin. Aamuherätykset alkaa kohta sen myötä myös helpottamaan. Tuntuu että unta on tarvittu normaalia enemmän - herään noin 7:30-8:30 välillä, kun normaalisti 6-7 välissä. Kyllähän se oma keho vaan kertoo mitä tarvitaan, se on huomattu vuosien saatossa kun hyppäsin liikunnan pariin kunnolla.


Treenit on kulkenut super hyvin ja fiilis on positiivinen - tietty! Rautaa alkaa nousta taas hieman enemmän, mikä on todella motivoivaa! 
Tänään oli treeni mun valmentajan eli Maaniksen kanssa, treeninä rinta-olkapäät. Hyvää poltetta saatiin aikaiseksi ja huomasin et voimavinopenkistä nousi 5 kg enemmän kun vertaa viime vuoteen, cool!
Just noi hetket on niitä tähtihetkiä jotka auttaa puskemaan aina vain kovemmin. 

Se miksi voimat on myös kohdillaan - on vastauksena riittävä ravinto. Voin kertoo etten oo eläessäni syönyt näin hyvin...paljon! Nyt kun reilu kuukausi tähän ruokalistaan totutteluun on takana, niin alkaa se jo tuntua hieman "helpommalta" siis sen kaiken ruoan tunkeminen sisuksiin xD Mut niinkun sanonta kuuluu: "Kaikkeen tottuu." Tässä asiassa ainakin pitää paikkansa.


Tällä viikolla pääsin haastamaan lisää itseäni "ruokatunnilla," kun mun duunikaveri piti 45 minuutin priva lattarisambatunnin. Huh! Sairaan hauskaa, mut ei se todellakaan helppoa ole! En ymmärrä miks mun lantio ei voi liikkua yhtään niin sulavasti?! :D Tuli niin vanhat tanssiopistoajat mieleen. Nousi kyllä pisteet Tanssii tähtien kanssa kilpailijoille vielä triplasti! Respect! Ens viikolla tiedossa lisää, jee!

Hyvää yötä ja keväistä viikkoa... Sunnuntaiksi luvattiin +7 astetta!

Jenna 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!