keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Olo kuin Shar Peilla?!

Kun olet dieetillä tai teet ns. elämäntaparemonttia, tiedätkö tunteen? Olo tuntuu hyvältä, kevyeltä, "kireältä," mutta kun katsot peiliin niin mahanahat on kuin Shar Peilla? Jep, tiedän. 
Tää oli just se mun tunne viime viikolla - Erityisesti vatsa tuntui löysältä ja olo oli kyllä tästä poiketen turvonnut. 
Muistan kokeneeni saman tunteen usein kun "dieettasin" häihini vuosi sitten, nythän kyseessä ei ole vielä mikään dieetti. Tunne koskee erityisesti omasta kokemuksesta juurikin vatsan seutua ja pakaroita. Vatsa löystyy ja pakarat "tippuu/katoaa" ... hetkellisesti! Tätä tuumailin Maanikselle aiemmalla dieetillä ja muistan ikuisesti erityisesti omaksi lohdutukseksi - Rasva lähtee, pakarat tippuu ja vasta sitten lihas tulee esille ja pakarat nousee takaisin. 


Tänä aamuna huomasin että löysyys on kiristynyt huomattavasti viime viikosta ja kroppa tuntuu oikeesti hyvältä. Takana on 2 lepopäivää, mikä tuli kyl oikeeseen kohtaan ja kevyellä viikolla jatketaan tämä viikko. Treenimäärä tippuu viidestä kolmeen ja annetaan kropan taas kerätä itseään kasaan kunnolla. Levossahan kroppa kehittyy, joten tärkeä osa rytmitystä. Lisäksi tää viikko on rumbaa duunien puolesta, joten oman viikon järjestely on hieman helpompaa.

On ollut mielenkiintoista huomata nyt ensimmäisen 6 viikon aikana se kuinka kroppa kehittyy ja kiristyy vaikka kaloreita päivässä tulee reilu 500 kcal enemmän kuin aiemmin. Painoa oon hikisee saanut hilattu noin 1 kg ylöspäin ja sekin ihan päivästä kiinni, siltikin paketti on tiiviimpi ja erottuvuus lihaksissa parempi. Tässä huomaa ns. puhtaan ruoan merkityksen - saa syödä huomattavasti enemmän eikä se jää löysänä roikkumaan.

Hyvällä fiiliksellä kohti viikon uusia haasteita! 
Energiaa antaa ehdottomasti valo ulkona ja kevät mikä tekee vahvasti tuloaan! 

Aurinkoista viikkoa!

Jenna

Kuva: www.petsie.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!