lauantai 7. maaliskuuta 2015

Posetreenit

Muutama viikko takaperin oli mun elämäni toiset viralliset posetreenit. Paikkana toimi Helsingin tanssiopiston tilat Kampissa, jossa meidän Solanan ihana Aíja Kauppinen opettaa. Tälläkin kertaa päästiin Aijan opastuksella tanssimaan ja avaamaan rankaa niin että hiki virtas 10 minuutin sisään kaikilla!

Lisäksi vinkkejä ja totuuksia kisaamisesta sekä tuomaroinnista kertoi Pasi Lakaniemi. Tämä pieni "puhuttelu" avasi todennäköisesti ja toivottavasti kisalavoille aikovien ajatuksia. Kaikki on niin pienestä kiinni ... harjoittelua, kävelyä, harjoittelua, posettelua, harjoittelua! Sisäistetty!

Treeneissä oli hurjasti porukkaa, huomaa kyllä miten fitness lajit kasvaa vuosi vuodelta ja varsinkin kun nyt buumi on oikein päällä. Musta tuntuu että tänä vuonna meidän tiimissä on tosi paljon Body Fitness kisaajia ja hieman vähemmän biksuja - naisissa. 

Salla tarkkaili biksutyttöjen kävelyä ja poseerauksia yhdessä Aijan kanssa ja Maanis keskittyi lihaskimppuihin xD Ehdottomasti haastavinta on T-kävely, siinä on hommaa! Miten voi jalkojen ojentaminen ja sulava keikistely olla niin HITON vaikeeta....argh!


Ilman nauruja ei tästäkään treenistä selvitty - pakko sanoa että porukka on huikeeta ja ihanan rentoa :)
Kiitos siitä kuuluu Solanan supervalmentajille Sami Maaniemelle ja Salla Kauraselle sekä tiimiläisille!

Aurinkoista viikonloppua! Mä lähden päivittää mun luuria uuteen, joten ystävät - kohta en enää katoa linjoilta sataa kertaa puhelun aikana xD

Jenna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!