sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Arkea, treenejä ja lepoa

Huh huh! Viimiset kaks viikkoa on ollut kunnon juoksemista - ja vielä olis kuun loppuun sama tahti tiedossa. Viime viikon kevyt viikko tuli kuin tilauksesta, aikaa jäi enemmän uusien ohjelmien opetteluun sekä itse duuniin. Tää aika vuodesta on omassa duunissani hektisintä kun täytyy katsoa vuotta eteenpäin ja suunnitella loppuvuoden kalenterit. Lisäksi Les Mills ohjelmien vaihdot eli oma kovalevy käy täysillä joka suuntaan. 

Kevyen viikon haasteena on ehdottamasti juurikin ne treenit! Tuntuman ja rutistelun löytäminen pienemmillä painoilla. Tällä kertaa polte löytyikin suht mukavasti varsinkin selkätreenissä. 
Salitreenejä kevyelle viikolle kertyi 3 ja lisäksi omat jumpat, joita olikin poikkeuksellisesti koulutuksen vuoksi yksi setti vähemmän.

Tää viikko onkin sit taas menty normisti eli isompaa painoa taas kehiin ja lihaa lisää xD Kummasti voimatasot nousee kun on viikko lepäilty ja otettu iisimmin. 
Keskiviikkona pääsin Maaniksen valvovan silmän alle aina niin kotoisaan Solanaan. Vuorossa oli mun ohjelman toinen selkätreeni. Mun uusi ehdoton inhokki/lemppariliike on kajakkisoutu! Tuntuma löytyi ja siivissä oli poltetta. Tästä oon tosi iloinen, koska mielestäni selkään on ollut tosi vaikea löytää kunnon tuntuma, hiljaa hyvä tulee. Treeneistä jäi super hyvä fiilis!

Perjantai-iltaa vietinkin sit yömyöhään salilla, näyttää treeni kulkevan viel klo 22! Kädet sai kunnon pumpin ja motivaatiota treenin toi Maaniksen viesti kera dietin! Just maltoin pitää näpit hetken erossa treenin aikana ennen kun pääsin tutkailemaan mitä on luvassa, tää on oikeesti niin mielenkiintoista :)
Viikonloppunahan oon jo päässyt laskeskelun pariin, kiitos FatSecretAppin.

Noh, lauantain treenit meni perjantain tapaan mut hieman "inhimillisempää" aikaa. Hauska huomata kun samat salitoverit on aina pe & la iltaisin raudan kimpussa, mikäs sen parempi tapa purkaa illan energiat pois. Tulee mukavan kotosa fiilis kun on tutut kasvot ympärillä puhisemassa :)

Tää aamu ja päivä onkin vaan mennyt .... Siis mennyt .... Iisi aamu ja lököttelyä sohvalla, ihanaa! Treenit kävin hoitaa puolilta päivin ja se jotenkin venähti - väänsin jalkoja about 1,5 tuntia ja päälle viel hieman vatsapaloja. Jotenkaan tänään ei kyl meinannut olla draivia, mut treeni hoidettu kruunatuna bulgarialaisella!  Kun pääsin himaan niin ylläri - nukahdin sohvalle paris tunniks :) 

Kohta saunaan ja sit Ex On The Beachin pariin kera iltaherkut (sallitut).


Nää on sairaan hyviä ja helppoja, joten tässä resepti!

Salaattiveneet:
✔️ Romanesalaatti
✔️ Kananpojan jauheliha tms.
✔️ Riisi
✔️ Paistetut herkkusienet, sipuli
✔️ Kermaviili (maustettuna chili, suola tms)
✔️ Jalopeno / chili


Leppoisaa sunnuntai-iltaa <3

Jenna


2 kommenttia:

  1. Ihana idea noi salaattiveneet :) Kiitos vinkistä !

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!