tiistai 3. marraskuuta 2015

Viikonlopun hiilareiden tuhoamista

Viikonloppuna tuli syötyä viime kuukausiin aika paljon kaikkea erilaista ja voinkin sanoa että olo oli sen mukainen - varsinkin eilen. Tuntui todella että lihakset on täynnä!

Aamulla oli niin mahtava ilma, lämmin ja syksyinen - että oli pakko lähteä aamulenkille. Kävin 45 minuutin happipypyllä ja ekaa kertaa huomasin pitkään aikaan että jalat ei tuntunut yhtään väsyneiltä, kolmen päivän täyslepo teki ehkä tähän väliin aika hyvää.


Illalla edessä oli jalkapuntti ja sekin irtos super hyvin, joten päätin vielä loppuun nykäistä askelkyykkykävelyä matolla sekä mäkikävelyä - eiköhän siin ollut ihan kiitettävästi pumppia siihen treeniin.

Koko päivän olo oli jotenkin tosi "täysi" ja ns. pinkee, mut onneksi tänä aamuna hieman tuntuu jo "kevyemmältä." Päätinkin kokkailla normi puuron sijasta munakkaan ja nam! Ei ehkä se kaikkein kaunein mutta hyvää, vielä kun olis ollut herkkusieniä niin....

Aamumunakas

5 valkuaista
pinaattia
5 ananaskirsikkaa
punasipulia 



Eilen meidän naapuriin aukesi ihana erikoiskauppa, jossa kaikki on gluteenitonta ja suurin osa myös luomua. Kävin piipahtamassa Mian kauppa - liikkeessä ja mukaan tällä kertaa tarttui Himalaja suolaa sekä chia-siemeniä. 
Kauppa oli ihanan pieni ja hurjasti kaikkea kivaa myynnissä! Yhtään jos herkkunälkä iskee niin näiltä hyllyiltä löytyy paljon siihenkin sopivaa! 
Nyt toivotaan että ihmiset löytävät tämän ihanan liikkeen että saadaan pidettyä se kotikulmilla.

Tälle illalle on luvassa omat tunnit sekä selkätreeni, josko irtoisi yhtä hyvin kun eilen :)

Auringonsäteitä päivääsi!

Jenna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!