tiistai 10. marraskuuta 2015

Rientojen marraskuu

Tästä kuukaudesta voisi sanoa että se on yhtä juhlaa! Joka viikonloppu on jonkinlaisia kinkereitä tiedossa. Kuun vaihteessa oli omat 30 v.-juhlat ja viime viikonloppuna vuoden ensimmäiset pikkujoulut. Tulevana viikonloppuna luvassa koulutuspäivä, lätkämatsi ja läksiäiset, huh! 

Viime viikonloppuna pikkujouluja vietettiin Crowne Plazassa yli 200 hengen voimin. Hyvää ruokaa ja vähän myös juomaa, mutta onneks ei tarvinnut kärsiä oloista lauantai aamuna. Itse poistuin puoli kahden aikaan jatkopaikasta Apollosta - mihin musta tuntuu että kaikki "juhlat" päättyy tänä vuonna.

Sunnuntaina oli isänpäivän viettoa ja sukulaisia kyläili, ohessa myös mun synttärikahveilla. Mun sisäinen leipuri on herännyt ja teinkin banaanileipää (johon oon niin rakastunut!), mustikkakookosmuffinsseja ja ekaa kertaa testailin myös raakasuklaata. Saimme yhteistyössä Cocovin ja Kauneus ja terveys-lehden kanssa raakasuklaan valmistuspaketin, siitä lisää tulossa pian K&T- blogin puolella.

Sunnuntaina kävin tekemässä rintatreenin salilla, ohessa muikkarit olkapäille, ojentajille ja vatsalle - Mikä pumppi! Eilen taas vuorossa oli etureidet ja pakarat. Ihana saada jälleen enemmän tuntumaa dietin jälkeen lihaksiin! Toinen juttu on, et tietty treeni kulkee taas kun omat energiat alkaa olla kohdillaan myös ruoan puitteissa. 



Tällä hetkellä oma tavote on käydä salilla 4-5 kertaa viikossa, jumppia tulee noin 2h viikossa sekä yksi täysi lepopäivä on must! Se mitä ehdottomasti olis lisättävä viikkorutiineihin on se kuuluisa kehonhuolto.

Reipasta viikkoa,

Jenna

Pst! Herkullisen banaanileivän resepti löytyy Vilma P.:n blogista TÄÄLTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!