sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Kesäjuhlia, eväsboxeja, kalorilaskureita ...

Viikonloppuna oli dietin ekat juhlat edessä, tapahtumapaikkana Suomenlinna. 
Loisto seuraa koko ilta ja päivään tilattu aurinko lämmitti mukavasti juhlijoita. Sisäisiä lämmikkeitä oli myös enemmän ja vähemmän mukana xD

No mitenkä niistä selvittiin? Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, eikös se niin mennyt? Eväät messiin ja cola zeroa mukaan, homma toimi! Nää juhlat meni vielä piknik -meiningillä, joten ei ongelmaa ;)

Yleisesti mitä oon huomannut jo useamman vuoden ajalta diettiaikana on se, että muita häiritsee enemmän oma säännöllinen ruokailu ja eväsboxit kuin itseä. Onko samoja kokemuksia? 
Mielestäni on myös paljon helpompaa olla syömättä mitään herkkuja kuin sallia vähän jotain eli oon täysin joko tai -tyyppi. Tämäkin on niin henkilökohtaista mikä toimii kenelläkin ja kukin valitsee sen mikä on itselle sopiva.

Dietin alussa mietin että, jos tekee kaksi ruokalistaa per viikko niin ei tarvii kauheasti laskeskella kaloreita viikolla, mut nyt huomaankin et sehän on varsin mielenkiintoista ja muokkailenkin hieman listaa päivittäin - toki en mitenkään radikaalisti - samat perus raaka-aineet siel tahtoo pyöriä mut vähän vaihdellen onko raejuustoa vai rahkaa, papuja vai porkkanoita, riisiä vai perunaa jne. 


Btw. Tää oli törkeän hyvää - kun jäde <3

- rahka
- vadelmia (sulatettu)
- Stevia Vanilla- tippoja (Fitnessguru)

Tähän mul on super hyvä apuväline -> FatSecret App. Kulkee puhelimessa kätevästi, laskee hiilarit, protskut, rasvat... Ja voin lähettää yksityiskohtaisen raportin sähköpostilla suoraan valmentajalle. Helppoa molempiin suuntiin - luulisin ;) Tää ohjelma saa multa ainakin täydet suositukset helppoudellaan. Lisäks sieltä löytyy hyvin ruoka-aineita sekä sinne on helppo lisätä esim. omat lisäravinteet.

Nyt iltapala napaan ja nukkumaan, aamulla odottaa aerobinen ja iltapäivällä kutsuu selkä-hauis-treeni!


ä kaunokainen pulikoi tänä aamuna lenkkipolun varrella.


Energistä viikkoa ;)

Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!